WordPress support

Hjem » WordPress support

Få tryghed med en wordpress supportaftale

Uanset hvilken type virksomhed du driver, er det afgørende for dig at have en opdateret og velfungerende hjemmeside.

At sikre sig løbende, at denne hjemmeside fungerer som den skal, kræver både tid og arbejde, og en grad af teknisk know-how, når der opstår problemer som skal løses.

En velfungerende WordPress hjemmeside kræver ikke blot blog-opdateringer og fornyelse af andet indhold. Det kræver også, at man løbende holder styr på opdateringer af WordPress systemet, foretager jævnlige back-ups, administrerer de anvendte plugins, samt holder din hjemmeside sikker overfor trusler udefra.

Tiden du bruger på sådanne opgaver, kan tage tid væk fra den mere vigtige opgave at drive din virksomhed. At overlade vedligeholdelsen af din WordPress hjemmeside til en professionel, kan derfor gavne din virksomheds omsætning og vækst.

Med en supportaftale der dækker den generelle vedligeholdelse af din WordPress hjemmeside, kan du være tryg ved, at din hjemmeside vil forblive et solidt fundament for din virksomhed – uden besværet med at skulle gøre det hele selv.

Du driver din virksomhed. Jeg vedligeholder din hjemmeside.

En WordPress supportaftale med mig, dækker ikke kun regelmæssig vedligeholdelse, samt opdateringer af WordPress kernefiler, temaer og plugins, men også en løbende sikkerhedsovervågning der automatisk holder øje med, at hjemmesiden fungerer og er beskyttet.

Som en del af aftalen, får du ligeledes mulighed for at få råd og vejledning ift. din hjemmesides design og brugervenlighed, samt teknisk rådgivning og vejledning ifm. eventuelle problemer med hjemmesiden.

Mine supportaftaler kan tilpasses din virksomheds specifikke behov. Hvis din virksomhed kræver ekstra online support, kan vi sammen udfærdige en mere specialiseret supportaftale, der passer til dine behov og dit budget.

Kontakt mig i dag for et gratis tilbud baseret på dine behov

Felter markeret med en * er påkrævet

Acceptér betingelserne:

Basis supportaftale pakke

780,- pr måned (ekskl. moms)*

* Supportaftaler omfatter ikke hosting problemer, server administration, SSL certificering eller e-mail addresse administration.

Backups af hjemmeside og database

Ekstern opbevaring af backup filerne

WordPress kerne opdateringer

WordPress Tema opdateringer

WordPress plugin opdateringer

Tjek af hjemmesidens funktionalitet

Basis uptime overvågning af hjemmesiden

Basis sikkerheds­overvågning

Konsultationer via e-mail, telefon eller videoopkald

Tilkøb

Med support tilkøb kan du få dem integreret i en skræddersyet løbende supportpakke til en aftalt pris, eller få dem tilføjet periodevis efterhånden når behovet opstår. Periodiske support tilkøb vil blive tilføjet din månedlige faktura til en timepris på 520,- (ekskl. moms).

Upload og styling af dit eget færdiggjorte tekst-indhold

Upload af dine egne færdiggjorte produktdata

WordPress bruger-administrering

Periodevise check-ups af optimering og hjemmeside hastighed

Design og tema-ændringer eller restyling

Billedredigering og optimering

Rådgivning om brugervenlighed, design og funktionalitet

Projekter

Neuromuscular Workout

Martins Tagrens

Connected Heart

Neuromuscular Workout

Martins Tagrens

Connected Heart

Reparo Aps

Det siger folk om mig