WordPress Supportaftaler

Få tryghed med en wordpress supportaftale

Uanset hvilken type virksomhed du driver, er det afgørende for dig at have en opdateret og velfungerende hjemmeside.

At sikre sig løbende, at denne hjemmeside fungerer som den skal, kræver både tid og arbejde, og en grad af teknisk know-how, når der opstår problemer som skal løses.

En velfungerende WordPress hjemmeside kræver ikke blot blog-opdateringer og fornyelse af andet indhold. Det kræver også, at man løbende holder styr på opdateringer af WordPress systemet, foretager jævnlige back-ups, administrerer de anvendte plugins, samt holder din hjemmeside sikker overfor trusler udefra.

Tiden du bruger på sådanne opgaver, kan tage tid væk fra den mere vigtige opgave at drive din virksomhed. At overlade vedligeholdelsen af din WordPress hjemmeside til en professionel, kan derfor gavne din virksomheds omsætning og vækst.

Med en supportaftale der dækker den generelle vedligeholdelse af din WordPress hjemmeside, kan du være tryg ved, at din hjemmeside vil forblive et solidt fundament for din virksomhed – uden besværet med at skulle gøre det hele selv.

Du driver din virksomhed. Jeg vedligeholder din hjemmeside.

En WordPress supportaftale med mig, dækker ikke kun regelmæssig vedligeholdelse, samt opdateringer af WordPress kernefiler, temaer og plugins, men også en løbende sikkerhedsovervågning der automatisk holder øje med, at hjemmesiden fungerer og er beskyttet.

Som en del af aftalen, får du ligeledes mulighed for at få råd og vejledning ift. din hjemmesides design og brugervenlighed, samt teknisk rådgivning og vejledning ifm. eventuelle problemer med hjemmesiden.

Mine supportaftaler dækker en 3-måneders periode, men kan tilpasses din virksomheds specifikke behov. Hvis din virksomhed kræver ekstra online support, kan vi sammen udfærdige en mere specialiseret supportaftale, der passer til dine behov og dit budget.

Rekvirér et uforpligtende og gratis supportaftale tilbud her

  Acceptér betingelserne:

  Basis 3-måneders supportaftale inkluderer *

  Løbende backups af hjemmeside og database

  Ekstern opbevaring af backup filerne

  WordPress kerne opdateringer

  WordPress Tema opdateringer

  Plugin opdateringer

  Sikkerheds-opdateringer

  Uptime overvågning af hjemmesiden

  Design, layout og teknisk support

  Konsultationer via email, telefon eller Skype

  * Supportaftaler omfatter ikke hosting problemer, server administration, SSL certificering eller e-mail addresse administration.

  Tilkøb

  Med support tilkøb, kan du vælge imellem at få dem integreret i din løbende supportaftale, eller få dem tilføjet periodevis efterhånden som behovet opstår. Periodevise support tilkøb vil blive faktureret separat, og omkostningerne vil blive aftalt mellem du og jeg, baseret på det arbejde du ønsker udført.

  Upload og styling af dit eget færdiggjorte tekst-indhold

  Upload af dine egne færdiggjorte produktdata

  WordPress bruger-administrering

  Periodevise check-ups af optimering og hjemmeside hastighed

  Tema-ændringer og restyling

  Billedredigering og optimering

  Det siger folk om mig