Blog

Hjem » Blog
mand med billeder

Skab selv professionelle billeder til din hjemmeside.

Flotte billeder gør en stor forskel i udseendet på din hjemmeside. Professionelle produktbilleder, portrætter og iøjnefaldende billeder til din hjemmeside, hjælper dine brugere, med at stole på dig og din virksomhed. Her vil jeg give dig nogle gode tips, til at hjælpe dig med selv at lave professionelle billeder, til din hjemmeside og sociale medier.

Læs mere »
webshop klar til julesalg

Gør din webshop klar til julesalg

Nej, det er ikke for tidligt! Julen er et af de bedst sælgende tidspunkter på året for webshops, og det er nu, du skal forberede dig på at få del i den store omsætning. I dette blogindlæg får du 4 idéer til, hvordan du kan blive klar til julesalget.

Læs mere »

Hvordan oplever brugerne designet på din hjemmeside?

Alt for ofte opfatter folk designet på en hjemmeside som enkel æstetik – simpelthen elementer spredt ud over siden. Men i virkeligheden er godt webdesign meget, meget mere. En gennemforsket og optimalt designet webside vil ikke bare tiltrække besøgende – den fastholder også deres opmærksomhed. Og konverterer dem til kunder.

Læs mere »

4 trin til at forbedre brugeroplevelsen på dit website

Dit website bør ikke blot være et fancy visitkort eller en bunke informationer om din virksomhed. Brug det i stedet som et effektivt værktøj til at konvertere dine besøgende til loyale kunder, der uden at blinke vælger dit brand frem for dine konkurrenters. Men hvordan gør du?

Læs mere »